Siris About Beer

Siris About Beer is de eerste in de ‘Siris About’ reeks. Hierbij gaan we volledig op in de wereld der bieren.

Zo gaven we in het verleden al workshops rond bier (basis), brouwfouten, bierstijlen, biergeschiedenis,…

Ook mochten we al enkele zéér aangename private events hosten, alsook professionele events. Van eigen land tot in Florida, werden we reeds bevoorrecht om onze passie te mogen delen met een enthousiaste groep mensen.

Omdat we enkel het beste van het beste willen serveren, doen we de proeverijen 100% onafhankelijk van een bierhandelaar of brouwer. Dit laat ons de mogelijkheid om onze echte favoriete bieren te selecteren, onafhankelijk van een bepaald gamma.
Naast de beste producten, voorzien we ook kennis van het beste niveau.
Wist u dat onze host de enige Belg is met zowel een BJCP Beerjudge certificaat, als een Certified Cicerone® benoeming ? Dit garandeert niet alleen een zeer diepgaande, maar ook een zeer correcte kennis. Beide opleidingen zijn namelijk dé belangrijkste op internationaal niveau.

Naast Siris, hebben we reeds ruim een decenium Horeca ervaring in Bier speciaalzaken. Zo is onze host Dylan al van de openingsdag werkzaam in wat Brewver.com de 2de beste bierzaak ter wereld noemt.

Het is de combinatie van deze vrijheid, kennis en ervaring, die Siris zó uniek maakt in de wereld der proeverijen. Het is dan ook een eer die ons te beurt valt, om te zien dat ook de gasten onze proeverijen dit unicum weet te appreciëren. Enkele van onze gasten vertrouwden ons toe voorgaan aan onze ontmoeting geen bier te lusten, maar daarna ‘full-on beer geek’ geworden te zijn.
En zeg nu zelf, na zo’n compliment kúnnen we niet anders dan onze proeverijen met onuitputtelijke passie te blijven voortzetten !

The sky is the limit!