Wat Doen We ?

‘Siris’ is de overkoepelende naam van deze zaak. Het begon allemaal echter met Siris About Beer.

Siris is allesomvattend qua kwaliteitsdranken. Zo zijn we reeds gespecialiseerd in Bier, Sherry, en Mede.
We specialiseren ons momenteel nog verder in onder andere Spirits ( Whiskey, cognac, armagnac,… ) , wijn en ciders.

Siris geeft workshops, maar is ook een bar ( april 2020 – september 2020, wanneer we door oa corona het pand jammer genoeg vervroegd hebben moeten verlaten). Wil je al een voorproefje van wat Siris te bieden heeft? Ontdek dan onze Menu , waarop we alle dranken die we nog in stock hebben, aanbieden voor afhaling / thuislevering.
Hopelijk vinden we snel (een mogelijkheid tot) een nieuw pand, om jullie ook weer als een échte bar van dienst te zijn.

De specifieke workshops rond één soort drank, wordt gegeven onder de ‘Siris About’ naamreeks. De eerste actieve reeks is dus Siris About Beer. Tijdens de International Sherry Week 2021 ( November van dat jaar) , kwam hier Siris About Sherry bij.
Later komen volgen de andere drankencategoriën.

Enkele thema’s die aangesneden worden zijn :
– Hoe juist te proeven / Foutieve smaken herkennen en vermijden
– Stijlen binnen een bepaalde drank
– Geschiedenis van een drankengroep
– Basic Workshops –> uitermate geschikt voor teambuildings & bedrijven !
– …

De workshops van Siris (About…) zijn nooit saai. Ze worden door een gecertifieerde en gespecialiseerde kenner met veel passie overgebracht, aan de hand van de benodigde kwaliteitsdranken. Wij kiezen zélf welke dranken we schenken, en worden dus niet ‘afgekocht’ door grote producenten om hun dranken vooruit te schuiven. Het is deze zeer diepgaande kennis van zaken, gecombineerd met een onuitputtelijke passie, die van Siris een unicum maken in de wereld van de proeverijen.

Naast de zelf georganiseerde, publieke workshops waarop u zich kan inschrijven, is het ook mogelijk ons te boeken op aanvraag. Men kan dan een workshop op maat samenstellen, zoals bijvoorbeeld een training van uw horecapersoneel, of een diepgaandere informatieve proeverij over een onderwerp dat ù interesseert.

Voor meer info, boekingen, en alle andere vragen mag u gerust contact opnemen met ons, via Dylan@sirisaboutbeer.com